20:15 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι τροποποιήσεις στο Σύνταγμα της Ρωσίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Βλαντίμιρ Πούτιν με τους επικεφαλής της Κρατικής Δούμας.

Η αναθεώρηση του συντάγματος της Ρωσίας και οι προτεινόμενες τροποποιήσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Βλαντίμιρ Πούτιν με τους επικεφαλής στην Κρατική Δούμα.

Όπως επεσήμανε ο Ρώσος πρόεδρος, οι εν λόγω τροποποιήσεις θα πρέπει να ενώσουν όλους τους πολίτες της χώρας, ανεξαρτήτως της εθνικότητας τους, του πλούτου, της θρησκείας ή του μέρους που κατοικούν.

«Είναι σημαντικό το αναθεωρημένο σύνταγμα να ενώνει τον λαό, ανεξαρτήτως των πολιτικών πεποιθήσεων τους, του πλούτου, της περιοχής που διαμένουν, της εθνικότητας και της θρησκείας τους» δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, προσθέτοντας πως το σύνταγμα θα πρέπει να ενοποιεί την ρωσική κοινωνία.

«Εγγυήσεις να μην επιστρέψουμε στις δυσκολίες τους παρελθόντος»

Μιλώντας με τους επικεφαλής της Κάτω Βουλής της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας, ο Βαλντίμιρ Πούτιν, δήλωσε πως η χώρα χρειάζεται εγγυήσεις, ώστε να μην επιστρέψει στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Ρωσία κατά το παρελθόν και πως κάθε προσπάθεια για αποσταθεροποίηση της κατάστασης να είναι μάταιη.

«Χρειαζόμαστε εγγυήσεις, ώστε να αποκλείσουμε την επιστροφή σε καταστάσεις, τις οποίες δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε ξανά. [Επίσης είναι αναγκαίο] να αποτρέψουμε νέες προσπάθειες για αποσταθεροποίηση της κατάστασης στη χώρα. Πολλοί από εσάς έχετε γίνει μάρτυρες σε δύσκολες περιόδους [της ρωσικής ιστορίας]. Πιστεύω πως δεν πρέπει να γίνει τίποτα παρόμοιο στο μέλλον», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

«Ευκαιρίες για να διεξάγουμε κοινωνικές πολιτικές»

Η Ρωσία έχει όλες τις ευκαιρίες να διεξάγει κοινωνικές πολιτικές, πρόσθεσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στην συνέχεια.

«Τώρα έχουμε όλες τις ευκαιρίες να διεξάγουμε κοινωνικές πολιτικές, βασισμένες στις ανάγκες των πολιτών μας και στα αυξανόμενα επίπεδα διαβίωσης» δήλωσε.

Ο Ρώσος πρόεδρος επεσήμανε πως η ρωσική κυβέρνηση πρέπει να επικεντρωθεί στην υποστήριξη των οικογενειακών αξιών, την προστασία των παιδιών, στην διασφάλιση προσιτής εκπαίδευσης και υγείας καθώς και στην παροχή καλύτερων συνθηκών διαβίωσης στους πολίτες μεγάλης ηλικίας.

Καταλήγοντας, ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε από τους επικεφαλής της Κρατικής Δούμας, να υποστηρίξουν το σχέδιο νόμου για την αναθεώρηση του συντάγματος.

«Σήμερα, αγαπητοί συνάδελφοι, θα ήθελα να υποστηρίξετε το σχέδιο νόμου για την αναθεώρηση του ρωσικού συντάγματος, κατά τη δεύτερη και Τρίτη ανάγνωση, με έναν παγιωμένο τρόπο» κατέληξε.

Tags:
Δούμα, αναθεώρηση Συντάγματος, Συνταγματική Αναθεώρηση, Βλαντίμιρ Πούτιν, Σύνταγμα, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK