02:52 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Η διοίκηση του Facebook προχωρά στο κλείσιμο των γραφείων στο Λονδίνο, λόγω της εμφάνισης κρούσματος κορονοϊού. Ποια μέτρα ελήφθησαν από τον τεχνολογικό κολοσσό.

Συναγερμός σήμανε στα γραφεία του Facebook στο Λονδίνο, καθώς εργαζόμενος από τη Σιγκαπούρη διαγνώσθηκε με τον νέο κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον τεχνολογικό κολοσσό, τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά έως τη Δευτέρα, προκειμένου οι αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν σε απολύμανση.

Είχε προηγηθεί η επίσκεψη ενός εργαζόμενου από τα γραφεία της εταιρείας στη Σιγκαπούρη, ο οποίος διαγνώσθηκε με τον θανατηφόρο ιό.

«Ένας εργαζόμενος από τη Σιγκαπούρη, ο οποίος διαγνώσθηκε με τον Covid-2019, επισκέφτηκε τα γραφεία του Λονδίνου από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου. Θα κλείσουμε τα γραφεία του Λονδίνου έως τη Δευτέρα. Οι υπάλληλοι θα εργάζονται από το σπίτι μέχρι τότε» ανέφερε η ανακοίνωση του Facebook.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, η εταιρεία έχει έρθει σε επικοινωνία μ’ όσους είχαν απευθείας επαφή με τον συγκεκριμένο υπάλληλο και τους ζήτησε να τεθούν σε κατ’ οίκον απομόνωση.

Ο νέος κορονοϊός έχει μολύνει 100.300 άτομα σ’ όλο τον κόσμο, με τον αριθμό των νεκρών να υπερβαίνει τους 3.400. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα κρούσματα αριθμούν σε 163, εκ των οποίων το ένα αποδείχθηκε θανατηφόρο.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Λονδίνο, Facebook, ιός, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK