ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Κολομβίας, με την ασθενή να είναι κοπέλα που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία.

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα, επιβεβαίωσαν οι υγειονομικές αρχές της Κολομβίας, μεγαλώνοντας έτσι τη λίστα των κρατών που έχουν εντοπίσει ασθενείς με το νέο στέλεχος του ιού, Covid-19.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας της Κολομβίας, πρόκειται για 19χρονη νεαρή κοπέλα, η οποία είχε πρόσφατα επισκεφθεί την Ιταλια όπου και μολύνθηκε από τον ιό.

​Υπενθυμίζεται πως μέχρι τις πρώτες ώρες της Παρασκευής, σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, κρούσματα του κορονοϊού είχαν εντοπιστεί σε 86 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το νέο στέλεχος του κορονοϊού, Covi-19 εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην κινέζικη πόλη Γουχάν, της επαρχίας Χουμπέι, στα τέλη Δεκεμβρίου και μόνο στην Κίνα έχει κοστίσει τη ζωή σε περισσότερους από 3.000 ανθρώπους, Εκτός Κίνας, οι χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από τον ιό είναι η Νότια Κορέα, η Ιταλία και το Ιράν.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
ασθενείς, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, Ιταλία, κρούσμα, κοροναϊός, κορονοϊός, Κολομβία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK