00:20 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην σύλληψη δύο μελών της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας προχώρησαν μέλη της βασιλικής φρουράς, με την κατηγορία για προδοσία.

Στην κράτηση δύο εκ των μελών της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, προχώρησαν οι αρχές της χώρας, με τις κατηγορίες να αφορούν σε υποψίες για προδοσία, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.

Οι ύποπτοι είναι ένας από τους αδελφούς του βασιλιά της χώρας Σαλμάν, πρίγκιπας Αχμέντ μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ καθώς και ένας από τους ανιψιούς του βασιλιά, ο πρώην πρίγκιπας Μοχάμεντ μπιν Ναγιέφ μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal και τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας τέθηκαν υπό κράτηση την Παρασκευή από μέλη της βασιλικής φρουράς, τα οποία φορούσαν μάσκες και ήταν ντυμένοι στα μαύρα. Οι φρουροί, επίσης έθεσαν υπό κράτηση έναν από τους αδελφούς του Μοχάμεντ μπιν Ναγιέφ μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ.

Τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας που κρατούνται, κατά το παρελθόν βρίσκονταν στην σειρά διαδοχής για τον θρόνο. Τώρα, ενδεχομένως να βρεθούν αντιμέτωποι με ισόβια κάθειρξη ή ακόμα και θανατικοί ποινή.

Περισσότερες πληροφορίες για την κράτηση των δύο μελών της βασιλικής οικογένειας παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Ο Μοχάμεντ μπιν Ναγιέφ μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ ήταν διάδοχος πρίγκιπας από το 2015 έως το 2017, όμως ο βασιλιάς Σαλμάν άλλαξε τη διαδοχή το 2017, τοποθετώντας στη θέση του διαδόχου τον Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ.

Tags:
προδοσία, κατηγορίες, συλλήψεις, Βασιλιάς Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας, βασιλιάς Σαλμάν, Σαουδική Αραβία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK