19:59 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Όπως ανακοίνωσε η ρωσική πρεσβεία μέσω του διαδικτύου, η ιταλική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να εφαρμόσει καραντίνα στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Τα σχέδια της ιταλικής κυβέρνησης για πιθανή εφαρμογή καθεστώτος καραντίνας στην περιοχή της Λομβαρδίας και 11 ακόμα περιφερειών στο βόρειο τμήμα της Ιταλίας, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, γνωστοποίησε η ρωσική πρεσβεία στη Ρώμη.

«Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, η ιταλική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να εφαρμόσει καθεστώς καραντίνας σε ολόκληρη την περιοχή της Λομβαρδίας στο κοντινό μέλλον, καθώς και σε άλλες περιφέρειες (Μοντένα, Πάρμα, Πιατσέντζα, Ρέτζιο Εμίλια, Ρίμινι, Πιζάρο και Ουρμπίνο, Βενετία, Πάδοβα, Τρεβίζο, Άστι και Αλεσσάντρια) οι οποίες έχουν πληγεί σφοδρά από τον Covid-19. Σύμφωνα με τις αναφορές, αυτό σημαίνει πλήρη απαγόρευση εισόδου – εξόδου από αυτές τις περιοχές της Ιταλίας» αναφέρει στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, η ρωσική πρεσβεία.

Η Ιταλία μέχρι το Σάββατο, είχε περισσότερα από 1.000 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 5.800. Επιπροσθέτως, ο αριθμός των θανάτων λόγω του κορονοϊού, έχει σκαρφαλώσει στους 223, από 187 που είχαν φτάσει την προηγούμενη ημέρα.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
καραντίνα, COVID-19, κοροναϊός, κορονοϊός, Ρωσική Πρεσβεία, πρεσβεία, Ρωσία, Ιταλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK