ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τον χρηματοδότη των πολυτελών διακοπών του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ψάχνει να βρει επιτροπή της Βουλής της χώρας.

Επιτροπή του βρετανικού κοινοβουλίου διεξάγει έρευνα για τις διακοπές του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον στην Καραϊβική.

Συγκεκριμένα, η επιτροπή επιχειρεί να διαπιστώσει ποιος πλήρωσε για τις διακοπές αυτές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Observer, την οποία επικαλείται το ΑΠΕ -ΜΠΕ, η κοινοβουλευτική επιτροπή της Βουλής των Κοινοτήτων αρμόδια για την τήρηση των κανόνων της κοινοβουλευτικής ζωής διενεργεί την έρευνα από την αρχή της εβδομάδας.

Ο Τζόνσον και η μνηστή του Κάρι Σίμοντς, που περιμένουν το πρώτο τους παιδί, βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά στο ιδιωτικό νησί Μυστίκ του νησιωτικού συμπλέγματος των Γρεναδίνων στην Καραϊβική.

Στη δήλωση του ως βουλευτής, ο Τζόνσον ανέφερε ότι τις διακοπές αυτές που κόστισαν 15.000 στερλίνες (17.300 ευρώ) τις πρόσφερε ο επιχειρηματίας Ντέιβιντ Ρος, δωρητής του Συντηρητικού Κόμματος.

Ωστόσο, ο Ρος αρνήθηκε, αρχικά, ότι έδωσε ένα τέτοιο ποσό στον Τζόνσον, πριν υπαναχωρήσει λέγοντας ότι ήταν μια «πληρωμή σε είδος».

Το Εργατικό Κόμμα, το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, κάλεσε την επιτροπή να προχωρήσει έρευνα.

Η Ντάουνινγκ Στριτ, που είχε υπογραμμίσει πρωτύτερα ότι είχε δηλώσει τα πάντα όπως πρέπει, δεν θέλησε σχολίασε την ανακοίνωση.

Tags:
Ηνωμένο Βασίλειο, έρευνα, διακοπές, Καραϊβική, Μπόρις Τζόνσον
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK