ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αεροπλάνο που μετέφερε ξένους διπλωμάτες από τη Βόρεια Κορέα, έφτασε στο Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας, δήλωσε πηγή στο πρακτορείο Sputnik.

Την άφιξη αεροπλάνου της Air Koryo, στο Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας από την Πιονγκγιάνγκ, το οποίο μετέφερε ξένους διπλωμάτες, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρίας, μιλώντας στο πρακτορείο Sputnik.

«Σήμερα, το αεροπλάνο από την Πιονγκγιάνγκ αφίχθη» δήλωσε ο εκπρόσωπος, επιβεβαιώνοντας πως στο αεροσκάφος επέβαιναν διπλωμάτες.

Η εταιρία δεν διευκρίνισε αν τέτοιες ειδικές πτήσεις θα επαναληφθούν στο μέλλον.

Νωρίτερα, πηγή είχε αναφέρει στο πρακτορείο Sputnik πως οι αρχές της Βόρειας Κορέας, διοργανώνουν πτήσεις από την Πιονγκγιάνγκ προς το Βλαδιβοστόκ, ώστε υπάλληλοι ξένων πρεσβειών να μπορούν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Σύμφωνα με την πηγή, οι αρχές της Βόρειας Κορέας έχουν ενημερώσει όλες τις ευρωπαϊκές πρεσβείες στην Πιονγκγιάνγκ, πως οι υπάλληλοι τους μπορούν να φύγουν από τη Βόρεια Κορέα. Ρώσος διπλωμάτης έχει δηλώσει στο πρακτορείο Sputnik πως στην συγκεκριμένη πτήση, δεν επέβαιναν Ρώσοι.

Η Βόρεια Κορέα, η οποία συνορεύει με την Κίνα και τη Νότια Κορέα, χώρες με μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού, έχει κλείσει τα σύνορα της και έχει απομονώσει τους ξένους πολίτες, προκειμένου να εμποδίσει ενδεχόμενη διάδοση του ιού.

Στην Πιονγκγιάνγκ βρίσκονται περισσότερες από 20 διπλωματικές αποστολές, συμπεριλαμβανομένων οκτώ ευρωπαϊκών.

Tags:
Πιονγκγιάνγκ, διπλωμάτες, Ρωσία, Βλαδιβοστόκ, αεροπλάνο, πτήση, κοροναϊός, κορονοϊός, Βόρεια Κορέα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK