ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Σε σχετική δήλωσή του ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό επεσήμανε ότι αισθάνεται καλά και δεν έχει τα συμπτώματά του νέου κορονοϊού COVID-19.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό δήλωσε πως είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του Σοφία Γκρεγκουάρ Τριντό τέθηκαν σε αυτοπομόνωση, αφού η πρώτη κυρία του Καναδά εμφάνισε συμπτώματα ίωσης, μετά από ομιλία της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το πρωθυπουργικό γραφεία του Καναδά ανέφερε πως η κ. Τριντό βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Κλείνει για τουλάχιστον πέντε εβδομάδες η Βουλή του Καναδά

Μετά την περίοδο διακοπών του Μαρτίου που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα, η Βουλή του Καναδά θα διακόψει τις εργασίας για πέντε εβδομάδες για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, δήλωσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Μαρκ Στρολ την Παρασκευή.

«Οι συνάδελφοί μου και εγώ, έχουμε καταλήξει σε μια ρύθμιση για την αναστολή των εργασιών του Κοινοβουλίου, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση θα εξακολουθεί να παρέχει στη χώρα μας τις αναγκαίες υπηρεσίες», τόνισε ο Καναδός πολιτικός.

Τα συνολικά κρούσματά στον Καναδά

Σύμφωνα με δεδομένα που παραθέτει η δημόσια υπηρεσία υγείας του Καναδά, το ποσοστό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού στον Καναδά αυξήθηκε μέσα σε μια μέρα σε ποσοστό άνω του 30%.

Μέχρι την Παρασκευή, ο Καναδάς απαριθμούσε, συνολικά, περισσότερα από 140 επιβεβαιωμένα κρούσματα, με τους ανθρώπους που έχουν μολυνθεί παγκοσμίως να έχει ξεπεράσει τους 127.000 ανθρώπους με περίπου 5000 να έχουν πεθάνει από τον ιό.

 

      

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κοροναϊός, Τζάστιν Τριντό, Καναδάς, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK