ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Τα Ηνωμένα Έθνη αποφάσισαν το προσωρινό κλείσιμο των κεντρικών κτιρίων στη Γενεύη, λόγω της εμφάνισης κρούσματος κορονοϊού ανάμεσα στους υπαλλήλους.

Το προσωρινό κλείσιμο των κεντρικών κτιρίων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αποφάσισαν οι αρμόδιες αρχές στη Γενεύη, μετά τη διάγνωση ενός εκ των υπαλλήλων με τον νέο κορονοϊό.

«Από τις 16/3, όλο το προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών θα εργάζεται από το σπίτι, εκτός όσων κρίνεται απαραίτητη η φυσική τους παρουσία» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πέραν του ΟΗΕ, το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα επιβεβαίωσε και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (WTO), τα κεντρικά κτίρια του οποίου θα παραμείνουν κλειστά έως τουλάχιστον τις 20 Μαρτίου.

Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ελβετία είχε καταγράψει περισσότερα από 1.300 επιβεβαιωμένα κρούσματα, με τουλάχιστον 13 νεκρούς.

Μαλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε τον πλανήτη σε κατάσταση πανδημίας, καθώς ο αριθμός των νεκρών υπερβαίνει τους 5.500 και των κρουσμάτων τους 150.000.

 

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Ελβετία, νεκροί, κρούσματα, κρούσμα, ιός, κοροναϊός, κορονοϊός, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ΟΗΕ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK