ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 10
Βρείτε μας

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, ανακοίνωσε πως η χώρα θα χρησιμοποιήσει μέτρα κατά της τρομοκρατίας για να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό.

Τη χρήση μέτρων που χρησιμοποιούνται κατά της τρομοκρατίας, θα υιοθετήσει το Ισραήλ για να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό, σύμφωνα με δηλώσεις του πρωθυπουργού της χώρας, Μπενζαμίν Νετανιάχου το Σάββατο.

Με αυτόν τον τρόπο  θα εντοπίζονται ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό αλλά και τα άτομα που αποφεύγουν την υποχρεωτική καραντίνα.

Μεταξύ των μέτρων που έχει λάβει το Ισραήλ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, είναι η απομόνωση όλων των ξένων πολιτών που επισκέπτονται τη χώρα για 14 ημέρες, καθώς και το κλείσιμο σχολείων, εστιατορίων, γυμναστηρίων και των περισσότερων επιχειρήσεων.

«Θα εντοπίζουμε ασθενείς, με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε στη μάχη μας κατά της τρομοκρατίας» δήλωσε σε τηλεοπτικό διάγγελμα ο Νετανιάχου.

Όπως δήλωσε, η κυβέρνηση του Ισραήλ έχει ζητήσει από το υπουργείο Δικαιοσύνης, να ετοιμάσει ένα νομικό πλαίσιο που θα επιτρέπει τη χρήση τέτοιας τεχνολογίας, ύστερα από την καταγραφή 50 νέων κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα, μέσα σε ένα 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στο Ισραήλ να έχει φτάσει πλέον τα 193.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
τρομοκρατία, COVID-19, κοροναϊός, κορονοϊός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, Ισραήλ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK