08:09 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την απαγόρευση εισόδου στη χώρα των ξένων πολιτών, εκτός από χώρες του Περσικού Κόλπου, αποφάσισαν οι αρχές του Ομάν, εξαιτίας του κορονοϊού.

Την απαγόρευση της εισόδου όλων των ξένων πολιτών στη χώρα, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, αποφάσισαν οι αρχές του Ομάν.

Από την απόφαση ωστόσο, εξαιρούνται οι πολίτες πέντε χωρών του Περσικού Κόλπου, όπως ανακοίνωσε η επιτροπή που έχει συσταθεί για την καταπολέμηση του Covid-19, την Κυριακή.

«Η είσοδος στη χώρα πολιτών που δεν είναι υπήκοοοι του Ομάν απαγορεύεται από κάθε δίοδο, από έδαφος, θάλασσα ή αέρα, εκτός από τους πολίτες των χωρών του Περσικού Κόλπου» αναφέρεται στην ανακοίνωση της επιτροπής.

Επιπροσθέτως, οι αρχές του Ομάν απαγόρευσαν τις κοινωνικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των γάμων και των τελετών μνήμης. Οι νέοι κανονισμοί θα τεθούν σε ισχύ από την Τρίτη.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας, το Ομάν μέχρι στιγμής έχει 22 επιβεβαιωμένα περιστατικά κορονοϊού. Η πλειοψηφία των κρουσμάτων είναι αποτέλεσμα επαφών με ταξιδιώτες που επισκέφθηκαν χώρες με κρούσματα, όπως το Ιράν, το οποίο αποτελεί το επίκεντρο της έξαρσης του κορονοϊού στη Μέση Ανατολή.

Tags:
κοροναϊός, κορονοϊός, Περσικός Κόλπος, Ομάν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK