19:26 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Το Μαυροβούνιο, η μόνη ευρωπαϊκή χώρα όπου δεν έχει καταγραφεί κρούσμα κορονοϊού, κλείνει τα σύνορα της για όλους τους ξένους πολίτες.

Την απαγόρευση της εισόδου σε όλους τους ξένους πολίτες στη χώρα, αποφάσισε η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου, ως μέτρο αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Σημειώνεται πως το Μαυροβούνιο είναι μέχρι στιγμής το μόνο κράτος της Ευρώπης που δεν έχει καταγράψει κρούσμα κορονοϊού.

«Το Μαυροβούνιο, η μόνη ευρωπαϊκή χώρα χωρίς κορονοϊό, προωθεί νέα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών από τον Covid-19. Απαγόρευση εισόδου σε όλους τους ξένους υπηκόους (με την εξαίρεση όσων έχουν άδεια παραμονής και άδεια για διανομή αγαθών)» ανάρτησαν στο διαδίκτυο οι αρχές της χώρας.

Επιπροσθέτως, τα προληπτικά μέτρα περιλαμβάνουν την απομόνωση των εισερχόμενων επιβατών, την παύση των υπηρεσιών φιλοξενίας σε ξενοδοχεία καθώς και το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων, των εστιατορίων, των μπαρ και των αιθουσών ψυχαγωγίας. Στα μέτρα θα περιληφθούν ο περιορισμός των πελατών στα καταστήματα στους 50, ενώ στις λαϊκές αγορές στους 100.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
COVID-19, σύνορα, κοροναϊός, κορονοϊός, Μαυροβούνιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK