19:48 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 10
Βρείτε μας

Το Sky News δημοσιοποίησε έκθεση με τα απαισιόδοξα σενάρια για την εξάπλωση του ιού, η οποία αναφέρει πως μπορεί να μολυνθούν 7,6 εκατομμύρια άτομα.

Έγγραφο υπηρεσίας στο οποίο παρουσιάζονται διάφορα ελαττώματα στο σύστημα υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, εξαιτίας των οποίων υπάρχει η δυσάρεστη πιθανότητα να επαληθευτούν δυσμενείς προβλέψεις για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα, αναφέρει πως έχει στην κατοχή του το δίκτυο Sky News.

Το έγγραφο, το οποίο συντάχθηκε από την υπηρεσία Δημόσια Υγεία Αγγλίας, περιλαμβάνει προβλέψεις για την εξάπλωση του ιού σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ αποκαλύπτει και ατέλειες στο εθνικό σύστημα υγείας.

«Οι εργαστηριακές δυνατότητες αυξάνονται σταθερά αλλά παραμένουν κάτω από εξαιρετικά απαιτητικές πιέσεις» σημειώνεται στην αναφορά της υπηρεσίας, υπογραμμίζοντας πως το προσωπικό στον τομέα υγείας, μέλη του οποίου υποτίθεται πως έχουν παρουσιάσει συμπτώματα πνευμονίας, δεν θα εξεταστούν απαραίτητα, αναφέρει το Sky News.

Η υπηρεσία υποστηρίζει πως η πανδημία του κορονοϊού, έχει τη δυνατότητα να μολύνει περίπου 7,9 εκατομμύρια άτομα στη Μεγάλη Βρετανία, αν η παρούσα κατάσταση στο σύστημα υγείας δεν αλλάξει.

«Το πρακτορείο Δημόσια Υγεία Αγγλίας, χρησιμοποίησε σε λογικά πλαίσια νούμερα για τα χειρότερα σενάρια, ώστε να επιστήσει την σημασία στους ανθρώπους με συμπτώματα της παραμονής τους στα σπίτια τους, συμπεριλαμβανομένων και των εργαζομένων στους τομείς υγείας, ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού» δήλωσε στο Sky News η Δρ. Σούζαν Χόπκινς, αναπληρώτρια διευθύντρια της υπηρεσίας.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
σύστημα υγείας, κρούσματα, κορονοϊός, κοροναϊός, Μεγάλη Βρετανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK