ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Τα μέτρα που λαμβάνονται σε όλον τον κόσμο για την μη διασπορά του κορονοϊού δεν άφησαν ανεπηρέαστη και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα μεταβεί και θα μείνει για πολλές εβδομάδες στο κάστρο του Ουίνδσορ, που βρίσκεται σε απόσταση 40 χλμ δυτικά του Λονδίνου, λόγω του νέου κορονοϊού, όπως ανακοίνωσαν σήμερα τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Ως προληπτικό μέτρο και για πρακτικούς λόγους βάσει των υφιστάμενων συνθηκών, υπήρξε μια σειρά τροποποιήσεων στην ατζέντα της βασίλισσας», αναφέρει το παλάτι σε  δελτίο Τύπου.

Αναφέρει ακόμη πως θα μεταβεί εκεί την Πέμπτη.

«Η βασίλισσα θα πάει στο κάστρο του Ουίνδσορ για την περίοδο του Πάσχα την Πέμπτη 19 Μαρτίου, μία εβδομάδα νωρίτερα απ’ ότι είχε προγραμματιστεί. Είναι πιθανόν η βασίλισσα να παραμείνει εκεί μετά την περίοδο του Πάσχα», διευκρινίζουν τα βρετανικά ανάκτορα.

Η Ελισάβετ είχε ανακοίνωσε, από την Παρασκευή, πως αναβάλει μια σειρά δημοσίων εμφανίσεών της για τις επόμενες εβδομάδες λόγω της πανδημίας.

Σήμερα, έγιναν γνωστές κι άλλες τροποποιήσεις στο πρόγραμμά της, μετά την ανακοίνωση πιο αυστηρών μέτρων από τη βρετανική κυβέρνηση, όπως τον περιορισμό των επαφών και των «μη αναγκαίων» μετακινήσεων. 

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κάστρο, Ηνωμένο Βασίλειο, κοροναϊός, κορονοϊός, βασίλισσα Ελισάβετ, Ελισάβετ Β'
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK