ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Ryanair μπαίνει και αυτή με τη σειρά της στη λίστα των αεροπορικών εταιρείων που αναβάλλουν τις πτήσεις τους, λόγω του κορονοϊού.

Στην αναστολή σχεδόν όλων των πτήσεών της προχωρά η αεροπορική εταιρεία Ryanair, λόγω των περιορισμών των μετακινήσεων που έχουν επιβληθεί σε όλη την Ευρώπη, ως ευρύτερο μέτρο πρόληψης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID-19).

Όπως διευκρινίζει η ιρλανδική εταιρεία, από την ερχόμενη Τρίτη, θα ανασταλούν σχεδόν όλες οι πτήσεις της, με βασική εξαίρεση τις πτήσεις που θα πραγματοποιούνται μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η απόφαση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά αφού είχε υποχρεωθεί να ακυρώσει πολλές πτήσεις της στην επικράτεια της Ευρώπης, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που έχουν λάβει οι κυβερνήσεις των χωρών, συμπεριλαμβανομένου και της απαγόρευσης πτήσεων.

Η Ryanair αναφέρει ότι από τις 24 Μαρτίου θα μειώσει κατά 80% το πρόγραμμα των πτήσεων της, ενώ, καταλήγοντας, επισημαίνει ότι σε περιπτώσεις που χρειαστεί επαναπατρισμός των Ευρωπαίων πολιτών, τα αεροπλάνα της θα βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Κλείνουν αεροδρόμια στην Ευρώπη, αεροπορικές ακυρώνουν τις πτήσεις

Το αεροδρόμιο της Ρωμής, Τσιαμπίνο, παραμένει κλειστό από την περασμένη Παρασκευή, 13 Μαρτίου, ενώ το δεύτερο, μεγαλύτερο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας, το Φιουμιτσίνο περιόρισε τη λειτουργία του χθες, Τρίτη.

Στη Γαλλία, αντίστοιχα, η εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο του Παρισίου Σαρλ Ντε Γκολ, ανακοίνωσε ότι θα κλείσει πιθανότατα τον έναν από τους συνολικά τρεις τερματικούς σταθμούς για τη μείωση του κόστους, λόγω των ακυρώσεων πτήσεων.

 

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
πτήσεις, Ryanair, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK