ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 01
Βρείτε μας

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού σε ολόκληρο τον κόσμο ξεπερνούν τα 200.000 ενώ οι συνολικοί θάνατοι ανέρχονται σε περισσότερους από 8.000

Το ΝΑΤΟ θα συνεχίσει να πραγματοποιεί κανονικά τις δραστηριότητές του, παρά την πανδημία του κορονοϊού και τα μέτρα που ελήφθησαν για να μετριάσουν την εξάπλωσή του.

«Ο Γενικός Γραμματέας, Γενς Στόλτενμπεργκ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ταχεία ανταπόκριση των Συμμάχων στην αντιμετώπιση του Covid-19. Ακόμη, ο κ. Στόλτενμπεργκ τόνισε ότι η συμμαχία παραμένει έτοιμη να εξασφαλίσει την ασφάλεια των χωρών - μελών της. Το ΝΑΤΟ διαθέτει ισχυρά μέτρα και σχέδια για να διασφαλίσει ότι η ουσιαστική δουλειά της Συμμαχίας θα συνεχιστεί να πραγματοποιείται κανονικά», τονίζεται στην ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, ο Ανώτατος Διοικητής της Συμμαχίας στην Ευρώπη, Τοντ Γουόλτερς, τόνισε ότι τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού, δεν έχουν επηρεάσει τις δραστηριότητες του ΝΑΤΟ σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως την αστυνόμευση και τη διενέργεια ναυτικών επιχειρήσεων.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
επιχειρήσεις, μέτρα προστασίας, μέτρα ασφαλείας, Μέτρα, νεκροί, κρούσματα, Γενς Στόλτενμπεργκ, ΝΑΤΟ, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK