ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ιταλία (216)
0 21
Βρείτε μας

Συγκλονίζει η εικόνα με το κομβόι 70 στρατιωτικών οχημάτων να μεταφέρει τους νεκρούς του κορονοϊού στο Μπέργκαμο της Ιταλίας.

Κομβόι 70 στρατιωτικών οχημάτων μεταφέρει τους νεκρούς του κορονοϊού στο Μπέργκαμο της Ιταλίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «La Republicca». 

«Μια εικόνα πολεμικού σκηνικού στο κέντρο του Μπέργκαμο. Ένα μακρύ κομβόι στρατιωτικών φορτηγών στην οδό Μπόργκο Παλάτσο, που σταματά μερικές εκατοντάδες μέτρα από το νεκροταφείο» αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Ίδια η εικόνα και στο κρεματόριο της πόλης που είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο καθώς αδυνατεί να ανταποκριθεί.

Σύμφωνα πάντα με τη Repubblica, δεν υπάρχει χώρος στο νεκροταφείο.

«Για να αποσυμφορηθεί το νεκροταφείο –στο οποίο δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμος χώρος - ήταν απαραίτητο τις τελευταίες ημέρες να παρατάξουμε τα φέρετρα των νεκρών έξω από την εκκλησία του κοιμητηρίου. Από χθες, η λύση που βρέθηκε  για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης ήταν η χρήση στρατιωτικών οχημάτων. Τα θύματα κορωναϊού μεταφέρονται σε άλλες περιοχές: ξεκινώντας από την επαρχία Εμίλια Ρομάνια. Οι πρώτες αποστολές των φέρετρων έγιναν στη Μόντενα» αναφέρει η εφημερίδα.

Αυξάνονται οι νεκροί στην Ιταλία

Την Τετάρτη ο αριθμός των νεκρών στην Ιταλία αυξήθηκε κατά 475 μέσα σε ένα 24ωρο, φτάνοντας τους 2.978. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 19%, το μεγαλύτερο άλμα σε αριθμητικούς όρους από τότε που ξέσπασε η επιδημία τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Ιταλία, την ευρωπαϊκή χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον ιό, ανήλθε σε 35.713 την Τετάρτη από 31.506 την Τρίτη, αύξηση 13,35%.

Θέμα:
Κορονοϊός Ιταλία (216)
Tags:
νεκροί, Ιταλία, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK