20:07 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ιταλία (220)
0 0 0
Βρείτε μας

Δραματική έκκληση για βοηθεία απευθύνουν γιατροί σε νοσοκομείο στην πόλη Μπέργκαμο, η οποία αποτελεί το κέντρο της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα.

Στη δημοσίευση βίντεο προχώρησαν γιατροί του νοσοκομείου Papa Giovanni XXIII, στο Μπέργκαμο της Βόρειας Ιταλίας, σε μια ευρύτερη προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού σχετικά με την καταστάση που επικρατεί στο νοσοκομείο, μετά και την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσίευσαν οι δημόσιες υπηρεσίες του νοσοκομείου, εμφανίζεται ο διευθυντής του γαστρεντερολογικού και φαρμακευτικού τμήματος, Stefano Fagiuoli, ο οποίος περιγράφει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο, εν μέσω της μάχης που δίνει για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, ενώ, παράλληλα, απευθύνει και κάλεσμα στους πολίτες να βοηθήσουν με οποίο μέσο μπορούν.

Υπενθυμίζεται ότι από την περίοδο εξάπλωσης του κορονοϊού, η Ιταλία αποτελεί μια από τις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από τον νέο ιό, ενώ βάσει των ρυθμών αυτών, βρίσκεται καθ' οδόν στο να ξεπεράσει την Κίνα στον συνολικό αριθμό θυμάτων.

Συνολικά έως τώρα, η χώρα αριθμεί 35.713 επιβεβαιωμένα κρούσματα, με τον αριθμό των θυμάτων της να αγγίζει πλέον τους 2.978.

Θέμα:
Κορονοϊός Ιταλία (220)
Tags:
νοσοκομείο, Ιταλία, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK