ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ιταλία (211)
0 0 0
Βρείτε μας

Το μοντέλο που εφαρμόζεται στη Νότια Κορέα ετοιμάζεται να ακολουθήσουν οι αρχές στην Ιταλία, προκειμένου να καταπολεμήσουν την εξάπλωση της πανδημίας κορονοϊού CCOVID-19.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα La Republica, πρόκειται να πραγματοποιηθούν τεστ σε χιλιάδες ανθρώπους χωρίς συμπτώματα του κορονοϊού, ενώ στη συνέχεια μέσω GPS θα ελέγχονται οι κινήσεις τους, για να υπάρχει βεβαιότητα ότι δεν θα έρχονται σε επαφή με υγιείς πολίτες και τους μεταδίδουν τον κορονοϊό.

Από την πλευρά τους, σχολιαστές στην Ιταλία ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη παρακολούθηση μέσω GPS δημιουργεί θέματα με την προστασία προσωπικών δεδομένων και του απορρήτου της ιδιωτικότητας των ανθρώπων, ωστόσο οι πλειοψηφία τίθεται με την πλευρά ότι τώρα προέχει η δημόσια υγεία.

Με βάση τα σημερινά στοιχεία, στην Ιταλία ένας άνθρωπος πεθαίνει κάθε δύο λεπτά, ενώ μέχρι χτες κάθε ώρα, 175 άνθρωποι μολύνονταν από τον COVID-19.

Σήμερα, ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ιταλία ανέρχεται σε 47.021, με τους νεκρούς να φτάνουν τους 4.032.

Παράλληλα, 5.129 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Θέμα:
Κορονοϊός Ιταλία (211)
Tags:
κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK