07:54 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε πως πάνω από 250.000 Αμερικανοί έχουν εξεταστεί για κορονοϊό, με πάνω από 30.000 να έχουν διαγνωστεί θετικοί.

Περισσότεροι από 250.000 Αμερικανοί έχουν εξεταστεί για τον κορονοϊό, με περισσότερα από 30.000 αποτελέσματα των εξετάσεων να έχουν βγει θετικά, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς.

«Η εξέταση γίνεται ολοένα και πιο διαθέσιμη μέρα με τη μέρα... στην σημερινή αναφορά, τα στοιχεία αναφέρουν πως 254.000 Αμερικανοί έχουν εξεταστεί και έχουν λάβει τα αποτελέσματα... με λίγο περισσότερα από 30.000 αποτελέσματα να έχουν βγει θετικά» δήλωσε ο Πενς την Κυριακή, σε συνέντευξη Τύπου με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που εξετάζονται, είναι εκείνοι που έχουν παρουσιάσει συμπτώματα, οι οποίοι πιστεύουν πως έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, διευκρίνισε ο Πενς.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ παρότρυνε τα εργαστήρια να δώσουν προτεραιότητα στις εξετάσεις ασθενών.

«Μπορούμε να επιβραδύνουμε την εξάπλωση, μπορούμε να προστατεύσουμε τους πιο ευάλωτους... ας το κάνουμε» δήλωσε ο Πενς, παροτρύνοντας τους Αμερικανούς να ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών αρχών.

Ο Ντόναλντ Τραμπ από την πλευρά του δήλωσε πως ένας πιο απλός τρόπος εξέτασης για κορονοϊό βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης, κάτι το οποίο θα διευκολύνει την όλη διαδικασία.

Tags:
Μάικ Πενς, Ντόναλντ Τραμπ, κρούσματα, κορονοϊός, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK