09:16 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Τα στοιχεία του Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών της Νότιας Κορέας, δείχνουν πως τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα αρχίζουν να μειώνονται.

Τον χαμηλότερο αριθμό νέων περιστατικών κορονοϊού, από την κορύφωση της 29ης Φεβρουαρίου, ανακοίνωσαν οι αρχές της Νότιας Κορέας τη Δευτέρα σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, με την συνεχιζόμενη πτώση στις μολύνσεις, να έχει αυξήσει τις ελπίδες πως μετριάζεται η έξαρση στη χώρα, η οποία έχει πληγεί περισσότερο μετά από την Κίνα, μεταξύ των χωρών της Ασίας.

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών ανακοίνωσε τη Δευτέρα, πως υπήρξαν 64 νέα περιστατικά το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 8.961 ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους να έχει φτάσει τα 110.

Τα νέα στοιχεία υποδεικνύουν πως η χώρα εδώ και 12 συνεχόμενες ημέρες, καταγράφει 100 ή λιγότερα κρούσματα το 24ωρο, σε σύγκριση με τα 909 περιστατικά που καταγράφηκαν στις 29 Φεβρουαρίου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Κέντρο 257 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο από τα νοσοκομεία όπου βρίσκονταν απομονωμένοι για θεραπεία. Η Νότια Κορέα κατέγραψε περισσότερες αναρρώσεις από μολύνσεις στις 13 Μαρτίου, για πρώτη φορά μετά από τις 20 Ιανουαρίου, όταν και εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
COVID-19, ασθενείς, κρούσματα, Νότια Κορέα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK