16:59 14 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Ανεβαίνει διαρκώς ο αριθμός των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού και στη Γερμανία που ήδη μετράει χιλιάδες ασθενείς μέσα σε λίγο καιρό.

Στα 22.672 ανήλθαν τα κρούσματα του κορονοϊού στη Γερμανία τη Δευτέρα 23 Μαρτίου.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, οι θάνατοι ανήλθαν σε 86.

Εν τω μεταξύ, η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, αφού διαπιστώθηκε πως είχε επαφή με γιατρό, ο οποίος διαγνώστηκε πως έχει μολυνθεί με τον κορονοϊό, θα βρεθεί σε κατ'οίκον περιορισμό, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, Στέφεν Σάιμπερτ.

Χθες Κυριακή αναφέρθηκαν 18.610 κρούσματα και 55 θάνατοι με το Ινστιτούτο να προειδοποιεί ότι ο πραγματικός αριθμός ήταν πιθανώς υψηλότερος, καθώς δεν είχαν υποβάλει όλες οι τοπικές υγειονομικές αρχές τα στοιχεία τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Την Παρασκευή Γερμανοί αξιωματούχοι άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας αν τα 83 εκατομμύρια κάτοικοί της αποτύχουν να διατηρήσουν αποστάσεις ασφαλείας το Σαββατοκύριακο.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στη Γερμανία μέχρι την Παρασκευή ήταν 16.662 σύμφωνα με το Ινστιτούτο για τις μεταδοτικές ασθένειες Ρόμπερτ Κοχ.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
Άνγκελα Μέρκελ, θάνατοι, θάνατος, νεκροί, κρούσματα, κρούσμα, Γερμανία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK