ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Η κινεζική κυβέρνηση αποφάσισε να άρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για την επαρχία Γουμπέι, η οποία αποτέλεσε το επίκεντρο της πανδημίας του κορονοϊού.

Συνεχίζονται τα ευχάριστα νέα από την Κίνα, η οποία φαίνεται ότι έχει καταφέρει να περιορίσει σε πολύ σημαντικό βαθμό την εξάπλωση του κορονοϊού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κυβέρνηση του Πεκίνου έχει αποφασίσει να άρει τα ταξιδιωτικά μέτρα για την επαρχία Γουμπέι, η οποία τους προηγούμενους μήνες αποτέλεσε το επίκεντρο της πανδημίας.

Μέχρι πρότινος, απαγορευόταν σ’ όλους η είσοδος και η έξοδος από την πολύπαθη κινεζική επαρχία. Αυτό όμως, πρόκειται να αλλάξει στις 25 Μαρτίου, όταν και το Πεκίνο άρει όλους τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς.

Στο μεταξύ, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων του COVID-2019 ανήλθε σε 78 τις τελευταίες ώρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 81.171.

Εξ αυτών, συνολικά 73.159 άτομα έχουν αναρρώσει πλήρως, 3.277 έχουν καταλήξει και 4.735 παραμένουν σε νοσηλεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο κορονοϊός πρωτοεμφανίστηκε στην πόλη Γουχάν της επαρχίας Γουμπέι τον περασμένο Δεκέμβριο, σκορπώντας τον τρόμο στην Κίνα και όλο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής, άλλωστε, ο ιός έχει προσβάλει πάνω από 381.000 άτομα, με τους νεκρούς να υπερβαίνουν τους 16.500, εκ των οποίων οι 6.000 στην Ιταλία.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
νεκροί, κρούσματα, κρούσμα, Γουχάν, Κίνα, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK