ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Πάνω από το 50% των συνολικών κρουσμάτων στις ΗΠΑ καταγράφεται στις Πολιτείες της Ουάσινγκτον, της Καλιφόρνιας και της Νέας Υόρκης.

Πάνω από 1.200 αναπνευστήρες παρέλαβαν οι αρχές της Καλιφόρνιας από τον Αμερικανό επιχειρηματία Έλον Μασκ, ιδιοκτήτη των εταιρειών Tesla και SpaceX.

Ο Έλον Μασκ ξεκαθάρισε, πάντως, στο Twitter του, ότι δεν πρόκειται για αναπνευστήρες που έχουν κατασκευαστεί σε μια από τις εταιρείες του, αλλά (πρόκειται) για αγορά 1.255 αναπνευστήρων από ποικίλους κατασκευαστές στην Κίνα και για παράδοσή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Η Κίνα έχει απόθεμα σε αναπνευστήρες και γι' αυτό το λόγο προχωρήσαμε στην αγορά 1.255 αναπνευστήρων Philips & Medtronic το βράδυ της Παρασκευής και τους μεταφέραμε μέσω αεροπλάνου στο Λος Άντζελες. Άμα επιθυμείτε μια δωρεάν εγκατάσταση ενός αναπνευστήρα, ενημερώστε μας», έγραψε ο Μασκ στο tweet του, επαινώντας παράλληλα το τμήμα της Tesla στην Κίνα, καθώς και τους τελωνειακούς υπαλλήλους της Κίνας και των ΗΠΑ.

​Σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει το Πανεπιστήμιο John Hopkins, στατιστικά στοιχεία που βασίζονται σε πληροφορίες που προσφέρουν οι ομοσπονδιακές και οι τοπικές αρχές, περισσότεροι από 46.000 έχουν τον νέο κορονοϊό στις ΗΠΑ ενώ περισσότεροι από 610 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
Έλον Μασκ, ΗΠΑ, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK