08:08 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 10
Βρείτε μας

Στην αναστολή των δρομολογίων της μέχρι τον Ιούνιο προχωράει η Ryanair μετά και τους περιορισμούς που έχουν τεθεί στις μετακινήσεις, λόγω κορονοϊού.

Η Ryanair ανακοίνωσε και επίσημα ότι από σήμερα, 24 Μαρτίου, και μέχρι τον Ιούνιο θα αναστείλλει όλες τις πτήσεις της.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία υποστήριξε ότι ο στόλος της δεν θα πραγματοποιήσει καμία πτήση μέσα στον Απρίλιο και τον Μαϊό, λόγω των περιορισμών που έχουν τεθεί στις αεροπορικές μετακινήσεις, εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού.

«Δεν αναμένεται να πραγματοποιήσουμε πτήσεις μέσα στον Απρίλιο και τον Μαϊό, αν και αυτό θα εξαρτηθεί από τις εκάστοτε κυβερνητικές οδηγίες, στις οποίες και θα συμμορφωθούμε», υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Michael O'Leary, σε ανακοίνωσή του.

Ωστόσο, διευκίνισε ότι η Ryanair θα είναι σε θέση να προσφέρει τα αεροπλάνα της, σε περιπτώσεις που αφορούν επαναπατρισμό των πολιτών, καθώς και μεταφορά τροφίμων, φαρμάκων και μέσων ατομικής προστασίας, όπως είναι οι μάσκες προσώπου.

«Όσο τα ευρωπαϊκά σύνορα κλείνουν, είναι πολύ σημαντικό η Ryanair να παίξει τον ρόλο της στη μεταφορά τροφίμων και φαρμάκων», συνέχισε ο Leary, προσθέτοντας: «Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τις ευρωπαϊκές κυβέρνησεις για το θέμα που αφορά τον επαναπατρισμό των πολιτών. Σε κάθε περίπτωση, οι πτήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται με μέγιστη ασφάλεια, με καθημερινή απολύμανση των αεροσκαφών και χωρίς την υπηρεσία τροφίμων, για να ελαχιστοποιηθούν οι κοινωνικές επαφές».

Η εταιρεία ενημερώνει, τέλος, ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, οι επιβάτες των οποίων οι πτήσεις τους με την Ryanair έχουν ακυρωθεί λόγω των περιορισμών μετακινήσεων, θα λάβουν ένα μέιλ το οποίο θα τους ενημερώνει για τις επιλογές τους.

 

 

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
ταξίδι, πτήσεις, Ryanair, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK