06:21 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σύμφωνα με τον πρέσβη της Ρωσίας στις ΗΠΑ, δεν υπάρχει κρούσμα κορονοϊού μεταξύ των Ρώσων πολιτών που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες δεν έχει καταγραφεί κανένα κρούσμα κορονοϊού ανάμεσα στους Ρώσους πολίτες που ζουν στις ΗΠΑ, έκανε στο πρακτορείο Sputnik, ο Ρώσος πρεσβευτής, Ανατόλι Αντόνοφ.

«Μέχρι σήμερα, δεν έχουμε πληροφόρηση για κρούσματα με επιβεβαιωμένη διάγνωση. Δεν υπήρξαν καθόλου αναφορές» δήλωσε ο Αντόνοφ.

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, στις ΗΠΑ υπάρχουν περισσότερα από 53.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, που έχουν κοστίσει τη ζωή σε 696 άτομα.

Σύμφωνα με τον Αντόνοφ, η πρεσβεία έχει εγκαταστήσει μια «καυτή γραμμή», τηλεφωνικό αριθμό εν μέσω της έξαρσης και μπορεί να υπάρξει πρόσβαση και μέσω των social media.

Ο πρέσβης παρότρυνε τους συμπατριώτες του που ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ, να ακολουθούν όλες τις οδηγίες και συμβουλές που εκδίδουν οι τοπικές αρχές και να δίνουν αναφορά στην πρεσβεία, σχετικά με τις μετακινήσεις τους, την κατάσταση υγείας και την οποιαδήποτε βοήθεια ή ανάγκη προκύψει, σε περίπτωση που μολυνθούν με τον κορονοϊό.

Υπενθύμισε πως από τις 29 Μαρτίου, θα υπάρχει μόνο μία απευθείας πτήση προς τη Ρωσία, από τη Νέα Υόρκη από την εταιρία Aeroflot. Μετά από την επιστροφή τους σε ρωσικό έδαφος, θα πρέπει να θέσουν τους εαυτούς τους σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες.

Tags:
κρούσματα, COVID-19, κορονοϊός, ΗΠΑ, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK