15:33 15 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Διάφορα κράτη της Λατινικής Αμερικής και της βόρειας Αφρικής ζητούν με αιτήματα, την αποστολή κινητών νοσοκομειακών μονάδων από τη Ρωσία.

Στην αποστολή αιτημάτων για την αποστολή φορητών νοσοκομειακών μονάδων προς τη Ρωσία, έχουν προχωρήσει ορισμένα κράτη της Λατινικής Αμερικής καθώς και κάποιες χώρες της βόρειας Αφρικής, σύμφωνα με πληροφορίες της εταιρίας Proekt-Technika Corporation, εκπρόσωποι της οποίας μίλησαν στο πρακτορείο Sputnik.

«Όσον αφορά την παγκόσμια πανδημία με τον κορονοϊό, COVID-19, ο αριθμός των χωρών με επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξάνεται. Η Proekt Technika καθημερινά λαμβάνει αιτήματα από χώρες της Λατινικής Αμερικής και τη βόρεια Αφρική για την κατασκευή κινητών μονάδων κατά της μόλυνσης» αναφέρει η εταιρία.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας από τις 11 Μαρτίου έχει κηρύξει κατάσταση πανδημίας, για την εξάπλωση του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, περισσότεροι απο 372.000 άτομα έχουν προσβληθεί, ενώ πάνω απο 16.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Tags:
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, κρούσματα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK