ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ιταλία (211)
0 0 0
Βρείτε μας

Το εξειδικευμένο στρατιωτικό προσωπικό που απέστειλε η Ρωσία στην Ιταλία για την αντιμετώπιση του κορονοϊού έφτασε στη χώρα μέσα στην εβδομάδα.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι από αύριο, Παρασκευή, θα ξεκινήσουν οι επιχειρήσεις των Ρώσων στρατιωτικών ιατρών στην πόλη Μπέργκαμο για τη θεραπεία των ασθενών που πάσχουν από κορονοϊό.

«Οι ρωσικές νοσηλευτικές ομάδες θα παρέχουν φροντίδα σε ασθενείς που παραμένουν σε 65 τοπικά καταφύγια, τα οποία οι αρχές χρησιμοποιούν για απομόνωση και φρόντιδα ηλικιωμένων που έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό», τόνισε το υπουργείο Άμυνας σε δήλωσή του.

Το εξειδικευμένο προσωπικό που έστειλε η Ρωσία θα συμβάλλει επίσης και στην απολύμανση των υγειονομικών μονάδων, καθώς και των υποδομών της πόλης, συμπεριλαμβανομένου και των Μέσων Μεταφοράς.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιταλία αποτελεί μια από τις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από τον κορονοϊό, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να ανέρχονται πλέον στα 74.350 και τον αριθμό των θυμάτων να αγγίζει τα 7.500 άτομα.

Θέμα:
Κορονοϊός Ιταλία (211)
Tags:
γιατροί, COVID-19, Ρωσία, Ιταλία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK