19:24 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ιταλία (218)
0 0 0
Βρείτε μας

Νέο κρούσμα κορονοϊού καταγράφηκε στο Βατικανό, μετά και τη διάγνωση υψηλόβαθμου κληρικού που ζούσε στον ξενώνα Σάντα Μάρτα.

Υψηλόβαθμος κληρικός που ζούσε στον ξενώνα Σάντα Μάρτα, ξενώνα εντός του Βατικανού που διαμένει, μεταξύ άλλων, και ο Πάπας διαγνώστηκε θετικός στον COVID-19 και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παραθέτει το Βατικανό, τόσο το κτίριο, όσο και οι κάτοικοί που διαμένουν στον ξενώνα, τηρούν το πρωτόκολλο αποτροπής εξάπλωσης του κορονοϊού.

Συνολικά, στο Βατικανό τέσσερα άτομα έχουν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό, αλλά κανένα από αυτά δεν διέμενε στον ίδιο ξενώνα που ζει από το 2013 ο 83χρονος Πάπας.

Χωρίς πιστούς οι λειτουργίες το Πάσχα στο Βατικανό

Χωρίς την παρουσία πιστών στην πλατεία του Αγίου Πέτρου θα πραγματοποιηθούν όλες οι λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας, σύμφωνα με το Βατικανό.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση και όπως αναφέρει και το Reuters, έως τις 12 Απριλίου όλες οι προσευχές και οι λειτουργίες στην πλατεία του Αγίου Πέτρου θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω διαδικτύου και τηλεόρασης, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα. 

Θέμα:
Κορονοϊός Ιταλία (218)
Tags:
πάπας Φραγκίσκος, Βατικανό, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK