09:13 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 10
Βρείτε μας

Υπηρεσίες καραντίνας υψηλής ποιότητας σε πολυτελή διαμερίσματα, που περιλαμβάνουν ακόμη και τεστ για τον κορονοϊό, παρέχει σε πελάτες της μία αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελβετία.

Την «υπηρεσία COVID-19» για καραντίνα υψηλής ποιότητας σε πολυτελή διαμερίσματα προσφέρει στους πλούσιους πελάτες της μία αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελβετία, στη σκιά της πανδημίας κορονοϊού.

Οι ενδιαφερόμενοι απολαμβάνουν γεύματα και οι ιατρικές υπηρεσίες, ενώ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ακόμη και τεστ για τον κορονοϊό, σύμφωνα με το Bloomberg.

Τα διαμερίσματα καραντίνας στη Ζυρίχη, το Ζουγκ και τη Λουκέρνη διατίθενται αντί 200 έως 800 ελβετικών φράγκων (περίπου 190 έως 750 ευρώ) την ημέρα, όπως ανέφερε ο Αλεξάντερ Χούμπνερ, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Le Bijou Hotel & Resort Management AG.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η εταιρεία συνεργάζεται με μια ιδιωτική ελβετική υγειονομική υπηρεσία, προσφέροντας τη δυνατότητα επίσκεψης νοσηλευτικού προσωπικού αντί επιπλέον 750 ευρώ την ημέρα.

Σε ό,τι αφορά το τεστ για τον κορονοϊό, μπορεί να γίνει στο δωμάτιο – χωρίς να χρειαστεί να μεταβεί ο πελάτης σε νοσοκομείο – αντί 470 ευρώ.

Πάντως, η εταιρεία ακόμη δεν έχει κάνει τεστ σε πελάτες της, ωστόσο έχει ήδη πέντε κρατήσεις για τη νέα υπηρεσία «COVID-19», σύμφωνα με τον κ. Χούμπνερ.

Κατά τον ίδιο, όλες οι μονάδες της εταιρείας μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς προσωπικό, συνεπώς οι πελάτες δεν χρειάζεται να κάνουν καν χειραψία με τον οποιονδήποτε.

Η Ελβετία μετρά περισσότερα από 11.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, ενώ πάνω από 190 άνθρωποι στη χώρα έχουν χάσει τη ζωή τους.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
καραντίνα, COVID-19, Ελβετία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK