ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αυστηρότερων μέτρων στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Το ενδεχόμενο της λήψης πιο αυστηρών μέτρων αν η εξάπλωση του κορονοϊού αρχίσει να έχει αρνητική πορεία, άφησε ανοιχτό ο αντιπρόεδρος του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμιτρι Μεντβέντεφ.

«Όλα τα απαραίτητα μέτρα έχουν ληφθεί στη μάχη κατά του κορονοϊού» δήλωσε ο Μεντβέντεφ, ο οποίος ευχαρίστησε τους επαγγελματίες υγείας για την ασταμάτητη δουλειά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Ευχαριστίες στο ότι είχαμε την ικανότητα να περιορίσουμε την ταχύτατη εξάπλωση της ασθένειας. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε πιθανό σενάριο της εξέλιξη. Ένα άσχημο σενάριο θα απαιτήσει ακόμα αυστηρότερες αποφάσεις. Για αυτό, είναι σημαντικό να κάνουμε τα πάντα για να το αποτρέψουμε: να έχουμε υπόψη τα λόγια του προέδρου, να εξασκούμε την αυτοπειθαρχία και πάνω από όλα απλώς να μην δημιουργούμε επιπρόσθετους κινδύνους στους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας» δήλωσε ο Μεντβέντεφ.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Μεντβέντεφ υπογράμμισε πως προηγείται η υγεία των πολιτών και μετά η οικονομία.

«Τα οικονομικά θέματα είναι σημαντικά, αλλά είναι δευτερεύοντα αυτή την ώρα. Ο πρωταρχικός στόχος μας είναι η υγεία των πολιτών. Ο πρόεδρος, η βουλή και η κυβέρνηση κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν πως το σύστημα υγείας θα λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο καλά, χωρίς δυσκολίες» δήλωσε.

Υπενθυμίζεται, πως στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας, ύστερα από την εφαρμογή του κατ’ οίκον περιορισμού για τους πολίτες, δεν θα εφαρμοστεί προς το παρόν η απαγόρευς κυκλοφορίας.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
Ντμίτρι Μεντβέντεφ, κορονοϊός, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK