ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 10
Βρείτε μας

Στην ενημέρωση για τον κορονοϊό από τον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως αναμένει κορύφωση του αριθμού των θανάτων σε περίπου δύο εβδομάδες.

Σε περίπου δύο εβδομάδες, κατά τη διάρκεια του Πάσχα των Καθολικών δήλωσε πως αναμένει την κορύφωση των θανάτων από τον κορονοϊό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της ομάδα αντιμετώπισης του κορονοϊού του Λευκού Οίκου.

«Τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού που λαμβάνουμε μπορεί να μειώσουν σημαντικά τον αριθμό των νέων μολύνσεων και τον αριθμό των θυμάτων... η κορύφωση στον αριθμό των θυμάτων είναι πιθανό να σημειωθεί σε δύο εβδομάδες... τίποτα δεν θα είναι χειρότερο, από το να κηρύξει κανείς μία νίκη πριν η νίκη επιτευχθεί, αυτό θα είναι η μεγαλύτερη ήττα όλων» δήλωσε ο Τραμπ.

Όταν ρωτήθηκε για τον αριθμό των θυμάτων του κορονοϊού, ο Τραμπ δήλωσε πως ο μεγαλύτερος αριθμός πιθανό να σημειωθεί το Πάσχα (12 Απριλίου).

«Το Πάσχα... τότε θα είναι η κορύφωση του αριθμού των θανάτων πριν ξεκινήσει να μειώνεται» δήλωσε ο Τραμπ.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του, ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε πως τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού θα παραταθούν μέχρι τις 30 Απριλίου, ενώ δήλωσε πως νόμιζε ότι η καραντίνα «ήταν κάτι ακραίο» αν και οι ειδικοί του τομέα υγείας την υποστήριζαν, ως μέτρο.

Υπενθυμίζεται πως οι ΗΠΑ έχουν πάνω από 2.400 θανάτους εξαιτίας του κορονοϊού, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινις.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
Λευκός Οίκος, νεκροί, κρούσματα, ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK