ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Η ρωσική κρατική εταιρία Rostec, αναπτύσσει ένα φορητό μίνι εργαστήριο για τη διάγνωση του κορονοϊού, σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της.

Τη δημιουργία ενός φορητού μίνι εργαστηρίου για διάγνωση του κορονοϊου εξετάζει σύμφωνα με δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της εταιρίας, η ρωσική κρατική εταιρία Rostec.

Όπως δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής, Όλεγκ Γιεβτσένκο, «στο κοντινό μέλλον το προϊόν [φορητό μίνι εργαστήριο για εξετάσεις COVID-19] θα βγει στην αγορά».

Σύμφωνα με τον Γιεβτσένκο, η εταιρία έχει τη δυνατότητα παραγωγής εμβολίων ενώ πρόσθεσε πως η Rostec παράγει μια σειρά προϊόντων που μπορούν να βοηθήσουν στην εξάπλωση του κορονοϊού.

«Μόλις πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνηση μας αναγνώρισε ως το μόνο προμηθευτή εξοπλισμού για την καταπολέμηση του κορονοϊού στη Ρωσία» δήλωσε ο Γιεβτσένκο.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο της εταιρίας, η Rostec προτίθεται να παραδώσει εξοπλισμό αξίας 158 εκατομμυρίων δολαρίων, στον οποίο θα συμπεριλαμβάνονται θερμικοί ανιχνευτές που εντοπίζουν τους ασθενείς με πυρετό, υπέρυθρα θερμόμετρα και μονάδες απολύμανσης αέρα.

Η Rostec είναι κρατική εταιρία που ειδικεύεται στον πρωτοποριακό σχεδιασμό στη ρωσική βιομηχανία άμυνας, στην αυτοκινητοβιομηχανία, τον ιατρικό εξοπλισμό, στη βιομηχανική βιοτεχνολογία και άλλα.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
διάγνωση, COVID-19, Ρωσία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK