21:59 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Η αυτοκινητοβιομηχανία Λαμποργκίνι κατασκευάζει ιατρικές μάσκες και μάσκες προστασίας για ιατρούς και νοσηλευτές, βοηθώντας στην καταπολέμηση του κορονοϊού.

Στην κατασκευή ιατρικών μασκών και προστατευτικών μασκών για ιατρούς και νοσηλευτές, προχωρά η αυτοκινητοβιομηχανία Λαμποργκίνι, σε μια προσπάθεια να δώσει τη δική της βοήθεια προς την Ιταλία, που δέχεται μεγάλο πλήγμα από την πανδημία του κορονοϊού.

Τα προϊόντα, που παράγονται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, θα μοιραστούν στο προσωπικό του νοσοκομείου Σαντ’ Όρσολα – Μαλπίγκι της Μπολόνια, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

​Η αυτοκινητοβιομηχανία θα παράγει 1.000 μάσκες και 200 προστατευτικές μάσκες από πλέξιγκλας την ημέρα.

«Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως αυτή, αισθανόμαστε την ανάγκη να βοηθήσουμε... Θα νικήσουμε αυτή τη μάχη μαζί συνεργαζόμενοι, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλο στο μέτωπο της πανδημίας κάθε μέρα» δήλωσε ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας, Στέφανο Ντομενικάλι.

Για αρκετό καιρό, η Ιταλία ήταν πρώτη στα αρνητικά ρεκόρ, καταγράφοντας ακόμα και 600 θανάτους ημερησίως εξαιτίας του κορονοϊού. Ωστόσο, έχει ξεπεραστεί πλέον από τις ΗΠΑ, όπου πάνω από 186.000 άτομα έχουν μολυνθεί.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, αυτοκινητοβιομηχανίες, Λαμποργκίνι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK