20:16 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Αρχίζουν να εξαντλούνται τα αποθέματα του προστατευτικού εξοπλισμού ιατρών και νοσηλευτών στις ΗΠΑ, με τους αρμόδιους να ψάχνουν στο εξωτερικό.

Στην αποκάλυψη πως τα αποθέματα προστατευτικού εξοπλισμού για τους ιατρούς και τους νοσηλευτές έχουν σχεδόν εξαντληθεί στις ΗΠΑ, προχώρησαν σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό πρακτορείο δύο αξιωματούχοι του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

Οι ανώνυμες πηγές, ανέφεραν πως μεταξύ των ειδών που σε λίγο θα εξαντληθούν είναι οι χειρουργικές μάσκες, γάντια, αναπνευστήρες και προστατευτικές στολές, ενώ όπως δήλωσαν έχει κρατηθεί μια ποσότητα για το προσωπικό των ομοσπονδιακών υπηρεσιών.

Νωρίτερα τον Μάρτιο, η ομοσπονδιακή υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων (Federal Emergency Management Agency, FEMA), είχε αναλάβει τον έλεγχο και τη διανομή του υλικού αυτού. Αλλά καθώς τα αποθέματα μειώνονται, οι αρμόδιοι έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα προκειμένου να βρουν επιπλέον εξοπλισμό μέσω αγορών από το εξωτερικό.

Όπως σημείωσε ο ένας από τους αξιωματούχους του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, «Δεν αγοράζουμε απλώς ό,τι έχουν να πουλήσουν, αγοράζουμε και τις επόμενες παρτίδες».

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
μάσκες, γάντια, COVID-19, μέτρα προστασίας, ΗΠΑ, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK