21:17 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ο βιομηχανικός σχεδιαστής Αλεξάντρ Ισάγιεφ δημιούργησε ένα ιδιαίτερο όχημα που συνδυάζει δύο κλασικά κομμάτια της αυτοκινητοβιομηχανίας: το σοβιετικό Lada Niva και το γερμανικό Mercedes-Benz G-Class.

Το Lada Niva είναι ένα θρυλικό σοβιετικό αυτοκίνητο το οποίο έχει υποστεί λίγες αλλαγές εμφανισιακά από τότε που κατασκευάστηκε για πρώτη φορά, στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Το Geländewagen, γνωστότερο και ως Mercedes-Benz G-Class, δεν έχει επίσης υποστεί μεγάλες αλλαγές με το πέρασμα του χρόνου.

Για τον λόγο αυτό, ο Αλεξάντρ Ισάγιεφ αποφάσισε πως ήταν καιρός να εκσυγχρονίσει και τα δύο αυτοκίνητα, όχι χωριστά, αλλά δημιουργώντας ένα μοναδικό όχημα.

Στο πλαίσιο του πρότζεκτ, το οποίο ονομάστηκε G-NIVA 2020, ο σχεδιαστής διατήρησε το χαρακτηριστικό των γωνιών που υπάρχουν στην εξωτερική εμφάνιση των δύο πρωτοτύπων, ωστόσο υιοθέτησε πιο μοντέρνα περιγράμματα και μια μοντέρνα ηλιοροφή.

Το εσωτερικό του οχήματος συνδυάζει ένα ρετρό στιλ με σύγχρονα εξαρτήματα τελευταίας γενιάς.

Παρά το γεγονός ότι το όχημα βασίζεται αποκλειστικά στη δημιουργία ενός λάτρη του είδους, πολλοί χρήστες του Διαδικτύου εμφανίστηκαν θετικοί στο να αγοράσουν μια πραγματική έκδοση του G-NIVA 2020.

Στον αντίποδα, υπάρχουν και εκείνοι που δεν ενθουσιάστηκαν από το γερμανικό - σοβιετικό μείγμα.

Εσείς; Θα αγοράζατε αυτό το αυτοκίνητο;

Tags:
τζιπ, αυτοκίνητο, αυτοκίνητα, Mercedes-Benz, Mercedes, Lada
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK