ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (102)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο αμερικανικός στρατός έχει ξεκινήσει δοκιμές για πιθανό εμβόλιο κατά του κορονοϊού σε μαϊμούδες, σύμφωνα με στρατηγό του στρατού των ΗΠΑ.

Ο αμερικανικός στρατός έχει ξεκινήσει δοκιμαστικές εξετάσεις για ένα πιθανό εμβόλιο κατά του νέου στελέχους του κορονοϊού, COVID-19, σε πρωτεύοντα θηλαστικά, σύμφωνα με δηλώσεις του στρατηγού Πως Φρίντριχς, σε συνέντευξη Τύπου του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

«Έχουμε κάποιες δοκιμές ασφαλείας που ξεκινούν σήμερα σε ένα από τα εργαστήρια μας» δήλωσε ο Φρίντριχς τη Δευτέρα. «Έχουμε δοκιμές, τις κάνουμε απευθείας και προχωρούν», συμπλήρωσε.

Νωρίτερα, ο Τζόναθαν Χόφμαν, του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του υπουργείου, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως οι εξετάσεις γίνονται σε μαϊμούδες.

Ωστόσο, ο Φρίντριχς σημείωσε πως το κοινό δεν θα πρέπει να περιμένει διαθέσιμο εμβόλιο, πριν περάσουν μήνες.

«Δεν θέλω να δημιουργήσω ψευδείς εντυπώσεις. Βρισκόμαστε μήνες, όχι εβδομάδες, μακριά από το εμβόλιο... Έχουμε μια περίοδο δοκιμών αυτή την στιγμή με υδροξυχλωροκίνη αλλά δεν το διανέμουμε ευρέως στον στρατό» δήλωσε.

Η διαδικασία εξετάσεων, προβλέπει δοκιμές εμβολίων που αναπτύσσονται πρώτα σε μια μικρή ομάδα πρωτευόντων, ύστερα σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων και μετά σε μια μεγαλύτερη ομάδα ασθενών, πρόσθεσε ο Φρίντριχς.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (102)
Tags:
δοκιμές, εξετάσεις, μαϊμού, COVID-19, αμερικανικός στρατός, εμβόλιο, κορονοϊός, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK