ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Σε απολογία προς τον πρώην πλοίαρχο του αεροπλανοφόρου Theodore Roosevelt, τον οποίο αποκάλεσε «χαζό», προχώρησε ο υφυπουργός ναυτικού των ΗΠΑ.

Σε απολογία προς τον πρώην πλοίαρχο του αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt, Μπρετ Κρόζιερ προχώρησε ο υφυπουργός Ναυτικού, του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, Τόμας Μόντλι, ύστερα από την κριτική που δέχθηκε για τα σχόλια που έκανε για τον πλοίαρχο και το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου.

Η απολογία του υφυπουργού Μόντλυ, ήρθε, σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από διάφορες φωνές που ζητούσαν την παραίτησή του, για τα άστοχα σχόλια που εξέφρασε την Κυριακή και μέσω των οποίων χαρακτήριζε «αφελή και χαζό» τον πλοίαρχο Κρόζιερ, όσον αφορά στην κίνηση του να ζητήσει με επιστολή του, την εκκένωση του αεροπλανοφόρου, αφού μέλη του πληρώματος είχαν διαγνωστεί με τον κορονοϊό, COVID-19.

​Υπενθυμίζεται, πως ο πλοίαρχος Κρόζιερ απαλλάχθηκε των καθηκόντων του από καπετάνιος του αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt, ενώ στην συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες, διαγνώστηκε και ο ίδιος θετικός στον κορονοϊό.

Στην ανακοίνωσή του, ο υφυπουργός Ναυτικού Τόμας Μόντλι απολογείται τόσο στον πλοίαρχο Κρόζιερ, όσο και στην οικογένειά του αλλά και στο πλήρωμα του αεροπλανοφόρου, για «οποιοδήποτε πόνο» προκάλεσε.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, Πολεμικό Ναυτικό, ΗΠΑ, αεροπλανοφόρο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK