16:55 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 20
Βρείτε μας

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, θα συζητήσει με Ρώσους κυβερνήτες τα περαιτέρω μέτρα που θα ληφθούν για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Σύσκεψη με τους Ρώσους κυβερνήτες θα έχει σήμερα, Τετάρτη, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με αντικείμενο την καταπολέμηση του νέου κορονοϊού, COVID-19, καθώς και την προστασία του υγειονομικού προσωπικού.

Την Τρίτη, ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε στη σημασία της προστασίας του υγειονομικού προσωπικού στη μάχη που δίνουν για την καταπολέμηση του COVID-19.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως την Τετάρτη πρόκειται να συζητήσει με τους επικεφαλής των ρωσικών περιφερειών, μέτρα που θα βοηθήσουν στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Νωρίτερα, ο Ρώσος πρωθυπουργός, Μιχαήλ Μισούστιν, δήλωσε πως ο Βλαντίμιρ Πούτιν ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη με τους κυβερνήτες και να συζητήσουν για τον απαραίτητο αριθμό κλινών στα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα, τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό, τα απαραίτητα φάρμακα και το εξειδικευμένο προσωπικό υγείας που μπορεί να βοηθήσει ασθενείς, καθώς και ύποπτα κρούσματα κορονοϊού.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
Μιχαήλ Μισούστιν, νοσοκομεία, νοσοκομείο, μέτρα προστασίας, COVID-19, κορονοϊός, κυβερνήτης, συνάντηση, Βλαντίμιρ Πούτιν, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK