08:55 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την ανάσυρση ενός νεκρού από τα ερείπια κτιρίου ύστερα από έκρηξη σε αγωγό αερίου στην περιοχή Νίζνι Νοβγκόροντ της Ρωσίας ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ανακοίνωση σχετικά με την έκρηξη που σημειώθηκε σε κτίριο διαμερισμάτων στην περιοχή Νίζνι Νοβγκόροντ εξέδωσε το υπουργείο Εκτάκτων Περιστατικών της Ρωσίας, σύμφωνα με την οποία ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα συνεργεία διάσωσης που έσπευσαν στο σημείο ανέσυραν από τα ερείπια του κτιρίου που υπέστη μερική κατάρρευση ύστερα από έκρηξη σε αγωγό αερίου, τη σορό ενός ανθρώπου.

Νωρίτερα, το υπουργείο είχε διευκρινίσει πως ένας αγωγός αερίου είχε εκραγεί σε ένα διώροφο κτίριο διαμερισμάτων στο χωριό Φιλινσκόγιε, στην περιοχή Νίζνι Νοβγκόροντ, με τμήμα του κτιρίου να καταρρέει.

«Πριν από μερικά λεπτά, δύο άτομα απομακρύνθηκαν από τα συντρίμμια. Ένα από τα άτομα πέθανε. Λεπτομέρειες για την ταυτότητά τους, για το αν ήταν κάτοικοι, ιδιοκτήτες ή επισκέπτες, προς το παρόν εξετάζονται», ανέφερε το τοπικό τμήμα.

«Σε τρία άτομα επετράπη να επιστρέψουν στα σπίτια τους, ύστερα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν. Δύο τραυματισμένοι διακομίστηκαν για νοσηλεία σε νοσοκομείο της περιφέρειας Βάτσκι», ανέφερε το υπουργείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο κτίριο διέμεναν 12 άτομα.

Tags:
νεκρός, κατάρρευση, κτίριο, φυσικό αέριο, έκρηξη, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK