20:47 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Μις Αγγλία 2019 άφησε τον τίτλο της κατά μέρος και ρίχθηκε στη μάχη για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αν και θα μπορούσε να απολαμβάνει τις ανέσεις και τα κέρδη που απέκτησε από τη νίκη της στα βρετανικά καλλιστεία, η Μις Αγγλία 2019, Bhasha Mukherjee, απέδειξε πως εκτός από εξωτική ομορφιά διαθέτει και μια καρδιά από χρυσάφι. Έτσι, επιστρατεύοντας τις γνώσεις της στην ιατρική, αποφάσισε να συμμετάσχει στον πόλεμο κατά του κορονοϊού.

Η Bhasha βρισκόταν στην Ινδία για ένα ταξίδι ανθρωπιστικού χαρακτήρα όταν η πανδημία του COVID-19 άρχισε να εξαπλώνεται στον πλανήτη.

Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, παράτησε τα καθήκοντά της ως εστεμμένη βασίλισσα ομορφιάς και επέστρεψε στη δουλειά της, καθώς είναι ειδικευόμενη γιατρός στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του COVID-19 και όπως δήλωσε στο δίκτυο Fox News την Τρίτη, «δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση».

Έχοντας αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ δύο εβδομάδες πριν στεφθεί Μις Αγγλία 2019, ξεκίνησε να εργάζεται αμέσως στο νοσοκομείο Πίλγκριμ στο Λινκολνσάιρ. Ύστερα από τη στέψη της ως βασίλισσα ομορφιάς, άρχισε τα ταξίδια σε διάφορες χώρες του πλανήτη, όπως προέβλεπαν τα καθήκοντα της ως Μις Αγγλία.

«Πριν από δύο με τρεις εβδομάδες, άκουγα για τις μεγάλες βάρδιες και για τους συνάδελφους μου που κάλυπταν διάφορες θέσεις στα νοσοκομεία, αναλαμβάνοντας ευθύνες που δεν είχαμε πριν. Ήθελα πραγματικά να συμμετάσχω σε αυτό τον αγώνα αμέσως», δήλωσε η Mukherjee.

Η πανέμορφη κοπέλα δέχεται καθημερινά ευχές από τους ακόλουθους της στο διαδίκτυο και δηλώνει πως είναι ευτυχισμένη που βρίσκεται και πάλι στον τομέα υγείας, προσθέτοντας πως «είναι ένα εντελώς διαφορετικό αίσθημα το να μπορείς να κάθεσαι δίπλα σε κάποιον, να συμπαρίστασαι και να αισθάνεσαι πως είσαι αναγκαίος».

Όταν σε δύο χρόνια θα τελειώσει την εκπαίδευσή της, η Μις Αγγλία 2019 σκοπεύει να ειδικευτεί ως οικογενειακή γιατρός.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
νοσοκομείο, γιατρός, κορονοϊός, καλλιστεία, Μεγάλη Βρετανία, COVID-19
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK