21:41 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 20
Βρείτε μας

Περίπου 25.000 Ρώσοι πολίτες έχουν κάνει αίτηση επαναπατρισμού στη Ρωσία από διάφορα μέρη του κόσμου, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία 25.800 Ρώσοι πολίτες έχουν εγγραφεί σε καταλόγους, προκειμένου να επιστρέψουν στη Ρωσία, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, εξέδωσε το υπουργείο Μεταφορών της χώρας την Τετάρτη.

«Μόνο Ρώσοι πολίτες που έφυγαν από τη Ρωσία μετά από την 1η Ιανουαρίου του 2020, μπορούν να κάνουν αίτηση για τις συγκεκριμένες πτήσεις. Όλοι εξ αυτών, θα πρέπει να καταγραφούν στην ιστοσελίδα των κυβερνητικών υπηρεσιών (gosuslugi)» αναφέρει το υπουργείο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου, ο αριθμός των πολιτών αυτής της κατηγορίας που έχουν εγγραφεί μέχρι τώρα στις λίστες του υπουργείου Μεταφορών, είναι περίπου 25.800 άτομα.

«Βασιζόμενοι σε αυτή την πληροφορία, συντάσσονται λίστες πτήσεων. Μόνο πολίτες που έχουν εγγραφεί στις λίστες του υπουργείου Επικοινωνιών θα μπορούν να επιβιβαστούν σε αυτές τις πτήσεις. Επιβάτες που έχουν κάνει αίτηση για πτήση και δεν έχουν προσέλθει, πρέπει να κατανοήσουν πως η αναμονή για την επόμενη πτήση προς την πατρίδα, μπορεί να διαρκέσει επ’ αόριστον», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, αεροπλάνα, πτήσεις, Ρώσοι, πολίτες, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK