ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι αμερικανικές αρχές υποστηρίζουν πως σύμφωνα με νέους υπολογισμούς, οι νεκροί του κορονοϊού στις ΗΠΑ θα είναι λιγότεροι από το αναμενόμενο.

Το γεγονός πως νέα μοντέλα υπολογισμού που διαθέτουν οι αμερικανικές υγειονομικές υπηρεσίες, παρουσιάζουν μειωμένα ποσοστά θνησιμότητας εξαιτίας του νέου στελέχους του κορονοϊού, COVID-19, αποκάλυψε μιλώντας σε δημοσιογράφους, η Συντονίστρια της Ομάδας Καταπολέμησης Κορονοϊού του Λευκού Οίκου, Ντέμπορα Μπιρξ.

Σύμφωνα με τη Μπιρξ, όπως υποδεικνύουν τα στοιχεία από τα μοντέλα υπολογισμού, οι άνθρωποι που θα χάσουν τη ζωή τους εξαιτίας του κορονοϊού, υπολογίζονται στους 61.000, αριθμός αρκετά μικρότερος από τις προηγούμενες εκτιμήσεις.

«[Οι υπολογισμοί] έχουν μειώσει τη θνησιμότητα από περίπου 90.000 νεκρούς, στους 81.000 και τώρα στους 61.000» δήλωσε η Μπιρξ κατά την ημερήσια ενημέρωση του Λευκού Οίκου, το απόγευμα της Τετάρτης. «Αυτό υποδεικνύεται από τις ενέργεις που ακολουθούν οι ΗΠΑ, αυτό συμβαίνει» δήλωσε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ από την πλευρά του δήλωσε πως οι ΗΠΑ έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεπεράσουν «πολύ ουσιαστικά» τις προηγούμενες προβλέψεις που έκαναν λόγο για 100.000 με 240.000 θανάτους.

Οι ΗΠΑ επαναξιολογούν την οικονομική τους συνεισφορά προς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Το γεγονός πως οι ΗΠΑ επαναξιολογούν την οικονομική τους συνεισφορά προς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αποκάλυψε κατά την ενημέρωση, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Μάικ Πομπέο.

«Σε αυτό το σημείο, αξιολογούμε και πάλι τη συνεισφορά μας προς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας» δήλωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Πομπέο.

Την Τρίτη, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως ο Οργανισμός απέτυχε στη λήψη απαραίτητων μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας του νέου στελέχους του κορονοϊού, COVID-19 και η χρηματοδότηση των ΗΠΑ προς τον Οργανισμό θα παγώσει προς το παρόν.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
Μάικ Πομπέο, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, προβλέψεις, Ντόναλντ Τραμπ, κρούσματα, νεκροί, COVID-19, κορονοϊός, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK