09:07 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 10
Βρείτε μας

Ξεκίνησε από τη Μόσχα η πτήση τσάρτερ που μεταφέρει Αμερικανούς πολίτες οι οποίοι θέλησαν να επαναπατριστούν από τη Ρωσία, εν μέσω της πανδημίας.

Στο δρόμο προς τις ΗΠΑ βρίσκεται η πτήση τσάρτερ, που μεταφέρει Αμερικανούς πολίτες από τη Ρωσία προς τη χώρα τους.

Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας στη Ρωσία, Ρεμπέκα Ρος την Πέμπτη, το αεροσκάφος που απογειώθηκε από τη Μόσχα, ήδη βρίσκεται καθ’ οδόν προς τις ΗΠΑ, με επιβάτες Αμερικανούς πολίτες που θέλησαν να επαναπατριστούν, ώστε να βρίσκονται στην πατρίδα τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με άλλες επισημάνσεις της Αμερικανίδας αξιωματούχου, το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών θα οργανώσει και άλλες πτήσεις τσάρτερ, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο επαναπατρισμός Αμερικανών πολιτών στις ΗΠΑ από τη Ρωσία, εν μέσω της πανδημίας.

«Η αμερικανική πρεσβεία ανακοινώνει πως η ειδική πτήση τσάρτερ επαναπατρισμού έχει ήδη φύγει από τη Μόσχα. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν τους συμπατριώτες μας να πάνε στα σπίτια τους, αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ευχόμαστε σε όλους τους ταξιδιώτες ένα ασφαλές ταξίδι και μια ευτυχισμένη και υγιή επανένωση με τις οικογένειες και τους φίλους τους» έγραψε στο διαδίκτυο η Ρος.
Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
πολίτες, πανδημία, κορονοϊός, Μόσχα, Αμερικανική Πρεσβεία, πτήση, ΗΠΑ, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK