07:56 09 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Επιχείρηση διάσωσης στήθηκε για τον απεγκλωβισμό ενός ελαφιού, το οποίο εισέβαλε σε σπίτι στην Ινδία, την ώρα που οι άνθρωποι έβλεπαν τηλεόραση.

Μια ιδιαίτερη επίσκεψη είχαν άνθρωποι σ' ένα σπίτι στην Ινδία όταν, από την οροφή, «προσγειώθηκε» στο σαλόνι τους ένα ελάφι την ώρα που παρακολουθούσαν τηλεόραση.

Αρκετά βίντεο του ζώου που βρίσκεται στο δωμάτιο του σπιτιού και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

​Το σπίτι βρίσκεται σε έναν λόφο στη Βομβάη, όχι μακριά από έναν καταρράκτη. Το ελάφι μπορεί να πέρασε από την οροφή ύστερα από ένα κυνήγι με ένα αρπακτικό, σύμφωνα με την ομάδα διάσωσης.

Μέλος της ομάδας διάσωσης κατά την επιχείρηση απεγκλωβισμού ανέφερε στην εφημερίδα «Times Of India» το εξής:

«Το ελάφι μπορεί να κυνηγήθηκε από έναν αδέσποτο σκύλο, έναν άνθρωπο ή ακόμα και μια λεοπάρδαλη στην κορυφή του λόφου, που το έκανε να κατέβει στην πλαγιά».

Μια δύσκολη επιχείρηση διάσωσης

Αμέσως στο σημείο όπου εγκλωβίστηκε το ελάφι, έσπευσε ομάδα διάσωσης και στήθηκε μια δύσκολη επιχείρηση γιατί το σπίτι είχε μόλις μία πόρτα. 

Οι διασώστες αποφάσισαν να πιάσουν το ελάφι με δίχτυ, αλλά το ζώο προσπάθησε να τους ξεφύγει.

Το ζώο τελικά μπόρεσε να τεθεί υπό έλεγχο, αφού οι διασώστες χρησιμοποίησαν δίχτυ και πανί, που ήταν τοποθετημένο στο κεφάλι του, ώστε να μην τρομάξει.

Εντέλει, η επιχείρηση διάσωσης είχε αίσιο τέλος και το ελάφι μεταφέρθηκε στο Εθνικό Πάρκο «Σαντζάι Γκάντι» για να εξεταστεί από κτηνιάτρους.

Tags:
Ινδία, σπίτι, ελάφι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK