04:05 05 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (549)
0 0 0
Βρείτε μας

Σε συλλήψεις διαδηλωτών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τα περιοριστικά μέτρα, προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις του Βερολίνου την Κυριακή.

Στη σύλληψη περισσότερων από τριακοσίων ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις του Βερολίνου στη Γερμανία, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων που έγιναν την Κυριακή όσον αφορά τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί για την πανδημία του κορονοϊού.

«Συνολικά, περισσότερα από 300 άτομα συνελήφθησαν και έχουν ξεκινήσει έρευνες για παραβίαση δημόσιων εντολών» δήλωσαν μέσω ανακοίνωσης οι αστυνομικές αρχές, προσθέτοντας πως όλοι οι συλληφθέντες, εκτός από δύο, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στο Βερολίνο 19 διαδηλωτές βρέθηκαν υπό κράτηση, ύστερα από 21 διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στη γερμανική πρωτεύουσα.

Κατά τη διάρκεια συμπλοκών, πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός που χρειάστηκε νοσηλεία.

Οι Γερμανοί διαμαρτύρονται για τα περιοριστικά μέτρα από τις 21 Απριλίου, όταν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ξεκίνησε να χαλαρώνει τους περιορισμούς που είχαν επιβληθεί, προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση του κορονοϊού. Το υπουργείο Εσωτερικών έχει προειδοποιήσει πως ακροδεξιοί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κρίση προς το συμφέρον τους.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (549)
Tags:
COVID-19, συγκέντρωση διαμαρτυρίας, διαμαρτυρία, διαδηλωτές, διαδήλωση, κορονοϊός, Βερολίνο, Γερμανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK