06:09 07 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (564)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας και ο Αμερικανός ομόλογός του, συζήτησαν τηλεφωνικά για την πανδημία αλλά και για θέματα της ανατολικής Μεσογείου.

Η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς και θέματα που αφορούν στην ανατολική Μεσόγειο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο, σύμφωνα με εκπρόσωπο του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών που μίλησε στο πρακτορείο Sputnik.

«Ο υπουργός μας είχε συνομιλία με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο. Οι δύο πλευρές συζήτησαν την κατάσταση που επικρατεί στο μέτωπο της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς και θέματα της ευρύτερης περιοχής» δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Από τις 11 Μαρτίου, όταν και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε κατάσταση πανδημίας, πάνω από 4,6 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη έχουν μολυνθεί, ενώ πάνω από 311.000 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς, περισσότεροι από 1.784.000 άτομα έχουν αναρρώσει.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (564)
Tags:
COVID-19, Μάικ Πομπέο, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Υπουργείο Εξωτερικών, Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, επικοινωνία, πανδημία, κορονοϊός, Τουρκία, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK