05:08 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ιταλία (223)
0 10
Βρείτε μας

Η Ιταλία είναι από τις χώρες που πλήγηκαν περισσότερο από τον κορονοϊό και τώρα το Ιταλικό Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων θεωρεί ότι οι θάνατοι είναι ακόμα περισσότεροι.

Το ενδεχόμενο να απεβίωσαν από κορονοϊό σχεδόν 20.000 περισσότεροι άνθρωποι απ' ό,τι έχει καταγραφεί, επισημαίνει το Ιταλικό Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Inps. 

Όπως σημειώνει, οι νεκροί από την επιδημία κορονοϊού στην χώρα, δεν είναι 32.000, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει, ο απολογισμός της Ιταλικής Πολιτικής Προστασίας «δεν θεωρείται ιδιαίτερα έγκυρος».

Ο λόγος είναι ότι δεν λαμβάνει υπόψη τους ασθενείς οι οποίοι πέθαναν σπίτι, χωρίς να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, και όλους εκείνους που δεν υποβλήθηκαν σε διαγνωστικά τεστ. 

Το Ιταλικό Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων θεωρεί ότι στους 32.486 νεκρούς που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα, θα πρέπει να προστεθούν, πιθανώς, άλλοι 18.971.

Ο υπολογισμός αυτός γίνεται βάσει των στοιχείων των ασφαλισμένων που διαθέτει το Ίδρυμα. Πρόκειται για ανθρώπους που ζούσαν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, στον ιταλικό βορρά.

Θέμα:
Κορονοϊός Ιταλία (223)
Tags:
θάνατοι, COVID-19, κορονοϊός, Ιταλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK