05:41 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πέρασαν περίπου τρεις εβδομάδες από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν, με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας να πραγματοποιεί ακόμα μία, σύμφωνα με το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο (KCNA), την Κυριακή (24/05).

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έπειτα από χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων, καθώς προήδρευσε της Τετάρτης Διευρυμένης Συνάντησης της Έβδομης Κεντρικής Στρατιωτικής Διοίκησης του Εργατικού Κόμματος της Κορέας (WPK), στην οποία συζητήθηκε η «αποτροπή πυρηνικού πολέμου», όπως ανέφερε το επίσημο Κορεατικό Κεντρικό Ειδησεογραφικό Πρακτορείο (KCNA) την Κυριακή (24/05). 

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν αξιωματούχοι του WPK, μαζί με στρατιωτικούς και διοικητές ασφαλείας, συζητήθηκαν, επίσης, «σημαντικά στρατιωτικά βήματα και οργανωτικά και πολιτικά μέτρα» που θα επιτρέψουν στο έθνος να «συγκρατήσει τις επίμονες μεγάλες ή μικρές στρατιωτικές απειλές από τις εχθρικές δυνάμεις».

Επίσης,​ στη συνάντηση παρουσιάστηκαν νέες πολιτικές για την περαιτέρω αποτροπή πυρηνικού πολέμου και την τοποθέτηση των στρατηγικών Ενόπλων Δυνάμεων σε κατάσταση εγρήγορσης, σύμφωνα με τις γενικές απαιτήσεις για την οικοδόμηση και ανάπτυξη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Το μέσο ενημέρωσης δήλωσε ότι «κρίσιμα μέτρα» ελήφθησαν, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, για «σημαντική αύξηση της ικανότητας της γραμμής πυρός» του στρατού της Βόρειας Κορέας.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε σε δημόσια τελετή στη βιομηχανική πόλη Σουντσόν, στα τέλη Απριλίου,ύστερα από εβδομάδες φημών για το ενδεχόμενο είτε θανάτου είτε ανατροπής του.

Tags:
Κιμ Γιονγκ Ουν, Βόρεια Κορέα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK