23:23 03 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένοπλη συμπλοκή σημειώθηκε σε συνοικία της νοτιοανατολικής Μόσχας, όπως επιβεβαίωσαν οι αστυνομικές αρχές της ρωσικής πρωτεύουσας.

Στην επιβεβαίωση πως υπήρξε περιστατικό με πυροβολισμούς σε συγκρότημα κτιρίων με διαμερίσματα, σε περιοχή στη νοτιοανατολική Μόσχα, προχώρησε η αστυνομία της ρωσικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, τουλάχιστον ένα άτομο τραυματίστηκε στην ανταλλαγή των πυροβολισμών, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί περαιτέρω πληροφορίες για τα αίτια πίσω από το περιστατικό, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Προσοχή: Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες  

Οι επιθεωρητές έχουν ανοίξει υπόθεση που αφορά στην παράνομη κατοχή και χρήση οπλισμού και απόπειρα δολοφονίας μεταξύ άλλων.

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο οπτικοακουστικό υλικό που υποτίθεται πως παρουσιάζει στιγμές από το περιστατικό.

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο παρουσιάζεται μια ομάδα ανδρών, οι οποίοι είναι οπλισμένοι να επιτίθεται, σε ομάδα άλλων ατόμων σε ένα πάρκινγκ κοντά σε συγκρότημα κτιρίων.

Σε ένα από τα βίντεο φαίνεται ένα άτομο να τρέχει από τους επιτιθέμενους αφού έχει δεχθεί βολή εξ επαφής.

Σε άλλο βίντεο, παρουσιάζεται ένας άνδρας να βγαίνει από ένα μαύρο αυτοκίνητο οπλισμένος με κάτι που φαίνεται ως αυτόματο όπλο. Την ίδια ώρα, ακούγονται ήχοι που μοιάζουν με πυροβολισμούς.

Προσοχή: Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες  

 

Tags:
βίντεο, τραυματίας, πυροβολισμοί, αστυνομία, Μόσχα, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK